IMG_3329

Eddy Willemsen – Directeur

Eddy Willemsen…… Zelf geen advocaat, maar van origine radio- en televisiepresentator, muzikant, eigenaar van onroerend goed op Curaçao en trainer/coach en managementtrainer in diverse (internationale) bedrijven….. en ook de eigenaar van De Scheidingspartner. “Echtscheidingen zijn (naast vervelend) vaak onnodig duur en partners worden van de ene “deskundige” naar de andere gestuurd. “Dat kan efficienter,  klantvriendelijker en dus goedkoper”, dacht ik jaren geleden toen ik het aan den lijve ondervond. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in mediation/begeleiding bij scheidingen en het oplossen van problemen na een echtscheiding. Alle deskundigen onder 1 dak die voor hetzelfde lage uurtarief werken leek mij meer van deze tijd. Een partner in de scheiding die de zaken doortastend en snel aanpakt met oog voor de klant….. dat was de missie. Vorig jaar had ik eindelijk tijd om naast mijn andere werkzaamheden zo’n bedrijf op te zetten: De Scheidingspartner… een  enthousiast team dat het klappen van de zweep kent. Welkom!

Foto Rafaella Amato

Raffaela Amato – Advocate

Raffaela Amato…… Italiaanse van geboorte en afgestudeerd in Rechten aan de Universiteit La Sapienza te Rome. “Vanaf 2004 heb ik mij permanent gevestigd in Nederland en in 2010 ben ik gestart als zelfstandig en onafhankelijk zakelijk en juridisch intermediair voor zowel particulieren als organisaties. Ik lever onderzoek, advies, begeleiding en voer desgewenst procedures op vele rechtsgebieden, zowel in als buiten rechte. Een van mijn vakgebieden is familierecht; Echtscheidingen, kinder- en partneralimentatie, omgangsregelingen met kinderen, verdeling van (huwelijks)gemeenschappen, teruggeleiding van minderjarigen, successierecht”.

JST9924_MARK
Regio Den Bosch/Tilburg/Breda
Mark van Meel…. woont en werkt in het prachtige Brabant…. Van Breda tot Oss en van Den Bosch tot aan Eindhoven,
“Mijn roots liggen in het maatschappelijk werk. Na mijn HBO opleiding werkte ik onder meer in het hospice in een verpleeghuis. Dagelijks voerde ik gesprekken die er écht toe doen en begeleidde ik cliënten en hun familie. Met een mix van professionaliteit, spontaniteit, humor en natuurlijk kennis van zaken mocht ik een zeer zware periode draaglijk maken. Inmiddels heb ik mijn focus verlegd richting mediation. Een scheiding is een rotperiode voor u, uw familie en uw kinderen. Je gedachten structureren, overzicht houden op alles wat geregeld moet worden en conflicten voorkomen is ondoenlijk zonder goede begeleiding. Ik ben een gesprekspartner die naar beide partijen luistert, het gesprek leidt en samen met u in kaart brengt wat er geregeld moet worden, Samen stellen we de afspraken op voor uw echtscheiding. U kunt rechtstreeks contact met mij opnemen voor de dienstverlening waar ik als uw Scheidingspartner voor sta, zodat we tot een goed  resultaat komen voor alle partijen”.

Mark van Meel: 06-52308812 of bel ons hoofdkantoor 044193810

download

Antoon Huijgens, jurist en mede-eigenaar van Juridisch Bureau Fortuna Legal.