De Scheidingspartner is opgezet in 2015. Op dit moment werken wij in het midden en zuiden van het land, maar medio 2017 zullen wij in het hele land actief zijn. De vraag naar goede begeleiding bij scheiding groeit. Steeds meer mensen beseffen dat een advocaat een dure en onpersoonlijke oplossing is bij een echtscheiding.2uncontested-e1354001647456

Wij zijn natuurlijk niet het enige bureau dat echtscheidingen begeleidt. Maar wij onderscheiden ons wel. Doordat wij fiscalisten en juristen in huis hebben is de vakkennis op dit gebied voor handen en hanteren we lage prijzen en korte lijnen. Naar ons idee zijn de meeste echtscheidingen onnodig duur en duren ze ook onnodig lang. Onze missie is een echtscheiding begeleiden waarbij beide partners met een goed gevoel op terug kijken voor een fractie van de prijs die u betaalt bij anderen. Wij doen dat zakelijk, betrokken, recht door zee en met kennis van zaken.

Ook gecompliceerde scheidingen, als er kinderen, bedrijven of eigen woningen(en) in het spel zijn, gaan wij niet uit de weg. Juist dan is een goede scheidingsdeskundige van onschatbare waarde. De scheidingspartner heeft  deskundigen op financieel, zakelijk en juridisch gebied in huis , waardoor er accurate oplossingen kunnen worden gevonden.

Het uitgangspunt van De Scheidingspartner: Uw echtscheiding… onze zorg!

divorce-coupleEn vanuit die visie werken wij ook. Een echtscheiding is geen standaard klusje, het moet goed, accuraat en deskundig moet worden uitgevoerd met kennis van zaken en betrokkenheid. Maar ook zakelijk, want met ellenlange gesprekken schiet niemand iets op.

Uw scheiding wordt geregeld voor een tarief dat ver onder de prijs van een advocaat ligt.