Op deze pagina hebben we de meest voorkomende problemen op een rijtje gezet waarmee u te maken krijgt bij een echtscheiding.

Company

Een eigen bedrijf

Wanneer je een bedrijf hebt dat in de te verdelen boedel valt dan kan de echtscheiding gecompliceerder worden. Daarbij zijn een aantal zaken van belang. hebt, dan zijn er vaak meer belangen die behartigd moeten worden. Er kunnen vragen spelen als:

Lees Verder

Housen

Eigen woning

Een scheiding is financieel vaak ingrijpend. Zeker als er een eigen woning in het spel is. Als dit het geval is brengen we eerst de (onder)waarde van de woning in kaart en de aan de woning gekoppelde verzekeringen en beleggingen.

Lees Verder

Kindn

Kinderen

Als u kinderen heeft is het van groot belang om daarmee zorgvuldig om te gaan. Bij een scheiding met kinderen is een ouderschapsplan verplicht. De Scheidingspartner begeleidt u hierbij. Probeer de kinderen, indien mogelijk,  gezamenlijk in te lichten. Kinderen  weten niet goed wat er staat gebeuren en wat de scheiding voor hen zal inhouden. En vergeet niet: Kinderen vragen nooit om een scheiding.

Lees Verder

Mediation DOminos 1024×682

Second Opinion

Wij van De Scheidingspartner krijgen ook regelmatig verzoeken voor een second opinion. Het komt regelmatig voor dat tijdens een echtscheidingsprocedure een van de partners twijfelt aan een opgesteld concept echtscheidingsconvenant of ouderschapsplan. U kunt ook bij ons terecht voor een second opinion.

Lees Verder