Scheidingsbegeleider bij De Scheidingspartner

De Scheidingspartner groeit en daarom zijn wij op zoek naar “versterking in het veld”. Ben jij de man of vrouw die genoeg (levens)ervaring heeft om een gesprek goed te kunnen leiden? Sta je sterk in je schoenen, ook als de emoties soms hoog oplopen? Heb je voldoende financiele kennis om de juiste adviezen te geven in het belang van onze klanten? Als scheidingsbemiddelaar zorg je er voor dat beide partners goed uit hun echtscheiding komen. Of je staat een van de twee partners bij als die jouw deskundigheid inroept. Je informeert en adviseert en hebt daarbij de rugdekking en know-how van onze organisatie.

Wat houdt deze uitdaging concreet in?
Je krijgt de opdrachten van De Scheidingspartner. Via ons komen de verzoeken binnen en wij plannen de afspraken voor je. Daarna neem jij het over en ga je naar de klant. Jij zorgt voor convenant en ouderschapsplan, wij bieden je rugdekking en zorgen dat de stukken bij de rechtbank worden ingediend. Voor elk convenant en ouderschapsplan krijg je een vaste vergoeding. Dat biedt vrijheid, maar schept ook verplichtingen en verantwoordelijkheid.

* Je bent ondernemend, zelfstandig, en doortastend
* Je kunt gesprekken sturen en redigeren. Ook als de emoties soms hoog oplopen.
* Je bent klantgericht.
* Je bent stipt in je afspraken en als je iets zegt dan doe je het ook.
* Je hebt een goed commercieel en zakelijk inzicht.

* Je bent een doener, hands on mentaliteit.

 

Functie-eisen:
De Scheidingspartner wil verder groeien. Maar we willen naast groot, vooral goed zijn. Werk leveren waarop we trots kunnen zijn en waarbij we de klanttevredenheid op nummer 1 zetten. Daarom zijn de eisen die we stellen aan onze scheidingsbegeleiders hoog.
* HBO/WO opleiding* De nodige (levens)ervaring om moeilijke gesprekken te kunnen leiden
* Goede kennis van financiele vraagstukken
* Een uitstekende mensenkennis, je kunt op alle niveau’s opereren
* Opleiding MfN Basis Mediation of de bereidheid hebben deze te gaan volgen is een pre

.

Over De Scheidingspartner:
De Scheidingspartner is een jonge, energieke organisatie met korte lijnen en dat willen we zo houden; Geen praters, maar doeners. Achterover hangen en wachten op klanten vinden we uit de tijd….. we stropen liever de mouwen op en gaan aan de gang. Deze mentaliteit heeft ons in korte tijd groot gemaakt en die mentaliteit willen we zo houden.

We zien je motivatiebrief met CV en recente foto graag tegemoet op info@descheidingspartner.nl